+38 095 218 11 01Viber/Telegram

+38 095 218 11 01Viber/Telegram

Чому зникає мотивація?

Чому зникає мотивація?

5 НАЙПОШИРЕНІШИХ ПРИЧИН

1. ВІДСУТНІСТЬ КОНКРЕТНИХ ЦІЛЕЙ

Найчастіше ми просто не маємо чіткого розуміння, навіщо нам потрібна та чи інша мета. Наприклад, англійська, ми знаходимо багато виправдань і швидко переключаємося на інші цілі або ставимо інші пріоритети, забуваючи, що вже дуже давно відкладаєте «на потім» навчання.

2. ОЧІКУВАННЯ МОМЕНТАЛЬНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ

Оо… Це справжній вбивця мотивації. У досягненні будь-якої мети не менш важливу роль відіграють адекватні очікування та усвідомлення реалій та власних сил. Неможливо вивчити англійську за місяць або навіть пів року, не вірте цій привабливій рекламі - вона бреше! Погоня за швидкими результатами приведе вас тільки до розчарування в собі, і як наслідок – до повної втрати бажання щось робити.

3. СТРАХ ПРОВАЛУ

Через нього ми починаємо робити кроки назад, а не вперед до мети. З'являється тривога, що починає домінувати над нашими бажаннями. Вам може здаватися, що бажання пройшло, але насправді це лише страх.

4. ПОРІВНЯННЯ СЕБЕ З ІНШИМИ

"Я ніколи не вивчу англійську як вона / він" - фраза, яка геть часто вбиває всю мотивацію у вивченні. Порівнюючи себе з іншими, ви ніколи не досягнете своєї мети. У кожного має бути свій шлях та підхід.

5. ЗАВИЩЕНІ ВИМОГИ ДО САМОГО СЕБЕ

Вивчаючи англійську мову, багато людей ставлять собі завищені цілі, а саме розмовляти ідеально без акценту і писати без жодної помилки. Але це часто не можуть зробити самі носії! І це повністю гасить мотивацію до вивчення іноземної мови від початку.

Made with